Menu

Afdruk

Onthaal / Print

HET BESTE VAN HET AFDRUKKEN

Uw drukwerk ondersteund van A tot Z

U zoekt een afdruk specialist in Brussel die al uw drukwerk kan ondersteunen, ongeacht uw eisen? Met een ruim ervaring op het gebied kunnen we op al uw vragen inspelen.


Alle types afdrukken

Ongeacht het formaat of de type afdruk dat u wilt, we doen alles die in onze macht is om u tevreden te stellen, en dis zo snel mogelijk. Creativiteit, serieus en dynamisme zijn onze sleutelwoorden. Hieronder een overzicht van de drukprestaties die we u kunnen aanbieden.

Geïnteresseerd? Vraag onze gratis offerte aan!

Uw visueel van A tot Z

Grafisch ontwerp, is onze business. Als u dat wilt, wij houden ons bezig met het voorstellen van uw adequate en op maat visueel, die aan alle uw verwachtingen zal voldoen- en dit ongeacht het formaat en of de media. En als u niet tevreden bent, geen probleem: we herstellen dit! Geloof ons, u zult niet teleurgesteld zijn.


Aangepaste afwerking

Onze diensten bevatten ook de afwerking, deze moeten perfect zijn en aan uw verwachtingen voldoen. Daarom houden wij ons ook bezig met het vouwen, de assemblage, het nieten, de perforatie en het boekbinden van al uw grafische projecten… Zin in een vernis, een reliëf, of een plastificatie? Alles is mogelijk met Communiq !


Interessante tarieven

Wij stellen ons ter beschikking tot u van maandag tot vrijdag in Brussel, tegen concurrerende prijzen. Neem nu contact met ons op!