Menu

Kampioen

Onthaal / Kampioen al categorie

EEN KWALITEITSVOLLE GRAFISCHE WERK

Grafisme, afdruk, flyers, webdesign, logo, huisstijl, ...

Zoekt u een betrouwbaar en bekwamend ontwerper in Brussel, die de verantwoordelijkheid van al uw drukwerk kan op zich nemen, en ook de visueel en het ontwerp van websites? Dankzij onze groot professionele ervaring, onze knowhow en onze creativiteit, we stellen ons ter beschikking, ongeacht uw project!


Grafisme, afdruk, flyers, webdesign, logo, huisstijl, ...

U wenst posters, magazines, flyers, stickers, pamfletten of andere media voor uw bedrijf afdrukken? Geen probleem: het is onze specialiteit! Van hun ontwerp tot hun afdruk, Communiq zorgt voor alle ondersteunde, zonder tussenpersoon. Idem voor uw uitnodigingskaarten (ou aankondigingskaarten) en visitekaarten… Wij zijn hier om u verlangen te bereiken, van A tot Z!


Uw uithangborden op maat gemaakt

U bent handelaar en u wilt een uithangbord scheppen dat uw personaliteit/ideeën overbrengt? U organiseert een evenement en u heeft tarps of stickers nodig om voor de promotie te zorgen? U hebt heleboel ideeën maar weet niet hoe het in de praktijk brengen? We stellen ons ter beschikking voor u, ongeacht uw verzoek...


Uw belangrijkste site-portal internet

U beschikt nog niet over een website die aan uw eisen voldoet, en waarin geen waarde wordt gehecht aan uw handel, uw bedrijf of uw exploitatie? Wij streven naar het ontwerp van de meest aanpasbare site mogelijk - en het meest responsieve. Met Comm.uniq, is alles op maat gemaakt, van begin tot einde!


Missie logo

Een logo dat in zijn enige het DNA van uw bedrijf samenvat; het is essentieel. Onze ontwerper zorgt voor de opmaak van al uw ideeën en begeleidt u in de keuze van de beste huisstijl, in functie van uw wensen.


Neem met ons contact op

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag nu uw gratis offerte aan of neem contact op met ons als u vragen hebt